Då var det dags för Norrlands största tävling, Bil Nord Open att gå av stapeln för tredje året i följd. Tävlingen har växt för varje år och de har nu börjat locka fler bowlare söderifrån upp till Norrland och Örnsköldsvik.

Jag tycker det är fantastiskt kul att fler och fler hittar hit för att spela vår tävling. Tävlingen växer och förhoppningsvis blir den bättre och bättre för varje år.

Henrik Törnquist, tävlingsledare

Förstapriset har fått sig en liten höjning från 30.000 till 32.000 kr och den totala prissumman har fått sig ett rejält lyft från 81.500 till 120.000 kr. Prissumman blir fördelad på totalt 38 finalister som går vidare till finalspelet den 9 februari. Av dessa 38 platser är 25 från ordinarie kval och 13 stycken från olika gateways.

Vi vill inte ställa någon spelare utanför, hos oss är alla välkomna oavsett vilken nivå man är på. Bil Nord Open ska vara en tävling för alla. Jag vill även passa på att tacka våra sponsorer och samarbetspartners för att de ger oss möjligheten att ha en stor bowlingtävling i lilla Örnsköldsvik! Välkommen till Örnsköldsvik i januari/februari!

Henrik Törnquist, tävlingsledare

Transportservice

Precis som tidigare år erbjuder Domsjö BK och Bil Nord Open kostnadsfri transport till och från flygplats, tågstation, hotell och bowlinghallen. För att kunna planera bättre rekommenderas att man skickar ett mail med information om när och vart man vill bli hämtad. E-mail: domsjobowling@gmail.com

Detta är som sagt kostnadsfritt och de ser det som en service till de spelare som vill komma till Ö-vik och spela Bil Nord Open.

Hotellerbjudande

Henrik Törnquist som håller i tyglarna har även fixat ett fint erbjudande på Hotell Focus – Best Western. 795:- per natt, enkel som dubbelrum med frukost inkluderat. Erbjudandet gäller under hela tävlingsperioden – 4/1 – 10/2. För att komma åt erbjudandet bokar man antingen via telefon: 0660-82100 eller e-mail: info@hotellfocus.se och anger bokningskod: bilnordopen.

För mer info angående tävlingen besök deras hemsida: www.bilnordopen.se

Om ni har några andra frågor eller funderingar, kontakta Henrik Törnquist på 0762007635 eller skicka ett mail till domsjobowling@gmail.com

Jag har även återigen fått äran att lotta ut 2 stycken fristarter till Bil Nord Open, mer information om detta ser ni på Bowlarens Facebook-sida i december.

Henrik Törnquist och resten av Domsjö BK, samt Stema Bowling, önskar samtliga bowlare hjärtligt välkomna till Örnsköldsvik i januari och februari!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *