Välkommen till nya Bowlaren.se!

Lite mer än ett år har gått sedan lanseringen av bowlaren.se version 2. Under sommaren har jag känt att det var på tiden att jag gjorde om sidan i WordPress för att få funktioner på sidan att fungera som de ska. Så här är den, Bowlaren.se 3.0!

Förstasidan har fått sig en liten uppdatering med ny layout. Nu funkar även sökfunktionen och kategorierna som de ska. Klickar man på en kategori så kommer endast artiklar i den kategorin att visa sig.

Tävlingslistan är uppdaterad med nya funktioner! Listorna är nu sökbara och går att sortera i alla kolumner! Listan har även fått sig ett litet lyft när det kommer till den mobilvänliga delen. Istället för att alla tävlingars info syns hela tiden, har jag nu fixat så raderna är kvar men all info kommer fram genom (+)-tecknet. Jag har även lagt till snabblänkar till alla olika Tourer runt om i landet.

Anslagstavlans listor har uppdaterats på samma sätt som tävlingslistan med sök-funktion och sortering. Nytt i denna sektion är Klotmarknaden där man nu kan registrera annonser för nya och eventuellt gamla klot man inte är så nöjd med, eller annan utrustning för den delen. Klicka på ”Registrera annons” och fyll i formuläret så uppdateras listan med din annons efter en stund.

Kontaktsidan har fått sig ett kontaktformulär för snabb och lättillgänglig kontakt. Shoppen har äntligen öppnats, där kan man just nu köpa protection tape och kinesologitejp till väldigt bra priser!

OBS! Shoppens betalningsalternativ har ej testats så vill du köpa tejp, skicka din beställning via E-mail eller kontaktformuläret!

Jag hoppas ni kommer trivas ännu bättre på nya Bowlaren.se!

Tim Davidson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *